03 okt 2019

KAMMARMUSIKEN I BORÅS

Karlsson Barock

under Göran Karlsson

och Helena Ek / sopran


Torsdag 03 okt 2019             kl 19:00

Plats:

Immanuelskyrkan          Åsbogatan 24 Borås

Program

Händel, Telemann, Vivaldi


KARLSSON BAROCK har sin hemvist i Göteborg och består av ett femtontal musiker med hjärtat i den tidiga musiken. Gemensamt har de passionen för barockmusik och på tidstypiska instrument spelar KARLSSON BAROCK orkestermusik ur den europeiska musikskatten från 1600- och 1700-talen.
Orkestern har sedan sin första konsert 2009 byggt upp en omfattande konsertverksamhet i Göteborg med en egen konsertserie och med gästspel på andra platser.
KARLSSON BAROCK deltar i flera spännande projekt där man bland annat fokuserar på mötet mellan barockmusik och andra konstarter, vilket har fört orkestern och dess publik till nya konsertlokaler, allt från kyrkor och konsthallar, till ateljéer och smedjor. KARLSSON BAROCK satsar även på pedagogiska projekt där unga musiker får chansen att möta orkestermedlemmarna och prova på att spela tidig musik med autentiska instrument.
KARLSSON BAROCK har med sina inspirerade och lekfulla tolkningar av kända och okända verk samlat en hängiven publik som återkommer konsert efter konsert för att uppleva när musiken får liv!


Kammarmusiken i Borås   Kontakt Uno Hallabro tel 033 277108  mail:info@kammarmusiken.se

Länkar och nedladdningsbara filer publiceras så snart de är tillgängliga

Biljett ( i dörren)

vuxen 200 SEK

ungdom/studerande (25år) 20 SEK


kortbetalning möjligt (visa/mastercard)

Swish 123 5499199Våra Sponsorer: